avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Avocat pentru judecata privind piese de mobilier ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Avocat pentru judecata privind piese de mobilier defecte

Buna ziua! Caut un avocat bun, pentru a deschide un proces in vederea recuperarii sumei de bani pe care am achitat-o in vederea achizitionarii unor piese de mobilier realizate la comanda! Va rog frumos sa imi spuneti ce sa fac.
Cel mai recent răspuns: aditza , utilizator 12:25, 26 Iunie 2010
Multumesc frumos pentru sfat! Asa am sa fac! Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie bizară ContSters444442 ContSters444442 Buna ziua, De ceva vreme ma confrunt cu o situație urâtă si stresanta: am comandat mobilier pe comandă de la un individ. I-am platit avansul de 50% ... (vezi toată discuția)
Inselat de service auto mvpuiu mvpuiu am fost cu masina in service deoarece nu mai functiona corespunzator. acolo am ajuns dupa ce in prealabil sunasem si intrebasem daca pot veni a 2-a zi si cat ... (vezi toată discuția)
Am fost țepuit de un individ care face mobilă la comandă. ce aș putea face ca să-mi recuperez banii? Narcis Oprea Narcis Oprea Buna ziua! Pe data 6.05.18 m.am hotarat impreuna cu prietena mea sa facem un dressing si un pantofar pe hol, dupa cateva search pe net am gasit o pagina de fb ... (vezi toată discuția)