avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti Loc de munca in domeniul juridic
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

Loc de munca in domeniul juridic

Buna ziua! Numele meu este Mihaela Dinca,sunt din Bucuresti,am 29 ani,in prag de licenta la Facultatea de Drept si Administratie Publica (Universitatea Spiru Haret) .Intrebarea mea ar fi daca m-ar putea ajuta cineva cu un loc de munca in acest domeniu,avand in vedere ca nu am experienta si nici reputatia universitatii nu ma ajuta.Eu imi doresc foarte mult sa fac ceva in domeniul acesta ,de aceea v-as ruga sa aveti incredere in mine si veti vedea,pe parcurs ca nu veti fi dezamagiti.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: EugeniaS , utilizator 13:18, 6 August 2010
Va sugerez sa va adresati si Colegiului Consilierilor Juridici care v-ar putea ajuta sa faceti practica la unele societati si institutii pentru a capata putina experienta pentru ca altfel, fara pic de experienta, este dificil sa va angajati in aceasta perioada. In institutiile publice posturile sunt blocate, in domeniul privat nu se prea angajeaza consilieri juridici fara experienta. Trimiteti scrisori de intentie cu CV firmelor de avocatura si societatilor de recrutare (Antal, Brainer, ManPower, Adecco etc)
Multumesc frumos pentru sfat!
Cum ne putem adresa Colegiului? Am vazut o adresa de mail pe site la ei, dar ma indoiesc ca vor raspunde de acolo. Sotul meu lucreaza acum pe parte de juridic la o institutie non profit si e student anul II la Titulescu - Drept (pt ca sunt profi de la Univ de Drept). Cauta si el sa fie asistent de notar sau avocat, sa capete experienta, ca la sfarsitul studiilor sa nu intampine dificultati in gasirea unui job serios.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Capacitatea de munca a persoanei cu handicap tudoritzolele tudoritzolele salutare! cum isi poate gasi un loc de munca o persoana cu handicap accentuat si cu studii superioare astfel incat sa obtina un salar mai mare decat o ... (vezi toată discuția)
Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)