avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Actiuni in instanta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Actiuni in instanta

am si eu o intrebare In cazul somatilor de plata, daca exista o creanta de o anumita suma dar aceasta suma este rezultanta neonorarii mai multor contracte sau facturi de catre respectivul debitor, in acest caz, trebuie introdusa actiune pentru fiecare contract sau factura neonorata in parte sau doar o actiune pentru toata suma datorata de debitor chiar daca acesta suma a intervenit in urma a 4 contracte si a unui singur contract?.Debitorul este aceeasi persoana ce a incheiat 4 contracte cu acelasi creditor pe care nu le-a onorat, se poate introduce o singura actiune prin procedura somatiei de plata pentru toata suma rezultanta din cele 4 contracte sau trebuie introdusa pentru fiecare o actiune?
Cel mai recent răspuns: ContSters152796 , utilizator 17:06, 24 Iunie 2010
Daca sunt indeplinite conditiile cerute de OG privind somatia de plata, raspunsul este, da, puteti introduce o singura cerere, in vederea recuperarii creantei, chiar daca aceasta este nascuta din mai multe contracte.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante, fara contract de vanzare-cumparare Ionescu.carina Ionescu.carina O firma ne datoareaza o suma mica, aprox. 15000 ron. Mentionez ca nu am incheiat cu aceasta un contract de vanzare-cumparare, documentele si corespondenta ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de plata mardaghe mardaghe Buna ziua, Am cateva facturi neachitate la ROMTELECOM, ( contractele sunt pe firma ) Momentan firma este in imposibilitate de plata nemai fiind activitate ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante apeiron2 apeiron2 As vrea sa va intreb daca ar merge sa ma folosesc de ordonanta de plata in cazul recuperari creante intre pers juridica si pers. fizice in baza unor ... (vezi toată discuția)