avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision risc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision risc

Buna ziua,

am un credit de nevoi personale la xbank, la care rata lunara este de 200 euro. Aceasta este compusa din principal, dobanda, comision administrare si comision risc. Va rog sa-mi spuneti daca maine merg la banca sa platesc rata, pot refuza sa platesc comisionul de risc ( este in valoare de 30 euro).

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Comision administrare cont sabela sabela Buna ziua. In decembrie 2010, am luat de la Raiffeisen Bank un credit de nevoi personale cu dobanda fixa. Banca acorda Imprumutatului un credit in valoare ... (vezi toată discuția)
Clauza abuziva sau nu? DOTZ DOTZ Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare. Anul trecut am contractat un credit de nevoi personale (o refinantare) pe o perioada de 5 ani. Azi m-am uitat putin din ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu o banca privind un comision de administrare credit retinut abuziv de doua ori velena velena In data de 30.04.2008 am luat un credit de nevoi personale de la o banca in suma de 12900 euro plus un comision de administrare de 387 euro,comision cu care am ... (vezi toată discuția)