avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general descarcare gestiune vanzare on line
Discuție deschisă în Contabilitate în general

descarcare gestiune vanzare on line

Buna ziua ,
va rog sa ma ajutati cu inregistrarea corecta in contabilitate pentru descarcarea gestiunii prinvind marfurile vandute on line ( cod caen 4791 ) .

Va multumesc anticipat :)

Alte discuții în legătură

Ce coduri caen sunt necesare pentru import export din u.e.? liliana1966 liliana1966 as dori sa stiu ce coduri caen sunt necesare pentru importul de marfuri din ue on line -alimentare si nealimentare-si vanzarea lor in Romania si on line si ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzari  articole din gama audio-video elkecri elkecri Buna ziua ce coduri CAEN am nevoie pentru a-mi deschide un magazin pentru vanzari  articole din gama audio-video? Vanzarea se face in magazin si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog mult sa mă ajutați cu niste răspunsuri daca ... Creepycat Creepycat Buna ziua. Va rog mult sa mă ajutați cu niste răspunsuri daca aveți timp. Am de câțiva ani o firma înființată cu ajutorul unui cabinet de avocatura. ... (vezi toată discuția)