avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie facultativa
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie facultativa

buna ziua, am si eu o intrebare daca un angajat doreste sa isi faca pensie facultativa si are salariul de 720 ron, cf. studiilor, pensia este de 100 ron, dupa calculele mele imi reiese ca el mai ramane cu 460 ron net, dupa toate retinerile pe salariu+ pensia care vrea sa o vireze firma din salariul lui in fiecare luna de 100 ron, intrebarea este nu o sa se lege ITM-ul de faptul ca el ramane cu mai putini bani in mana? adica daca nu opta pentru pensia facultativa lua in mana 544 ron. multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:38, 24 Iunie 2010
Suma cu care vreti sa contribuiti la pensia facultativa este problema dvs., nu a ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul taxe diablo diablo Buna ziua, pentru un salariu brut de 720 de ron, ce suma reprezinta toate taxele sau mai bine zis care e suma neta care ramane dupa plata taxelor? Va ... (vezi toată discuția)
Salariul minim cristi0102 cristi0102 Buna seara, In ce masura se poate calcula salariul minim in domeniul privat, pentru absolvent liceu si facultate (licienta inca nu este sustinuta). Pentru ... (vezi toată discuția)
Salariu platit necorespunzator ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua! Pun o intrebare pt o prietena care are urmatoarea problema. Are studii superioare finalizate cu diploma de licenta, lucreaza intr-o firma pe ... (vezi toată discuția)