Buna seara,
In ce masura se poate calcula salariul minim in domeniul privat, pentru absolvent liceu si facultate (licienta inca nu este sustinuta).
Pentru studiile respective mi se comunica ca nu pot avea un salariu (pe cartea de munca) mai mare de 600 Ron.
Citez:: "daca aveti si licienta atunci va putem mari salariul pana la 1200 Ron"
intrucat studiile superioare indiferent de domeniu nu sant definitivate nu puteti beneficia de incadrare corespunzatoare. mai mult in domeniul privat veti fi retribuit cf postului pe care sunteti angajati cf clasificatiei ocupatiilor din Romania
- din asta reiese ca se poate oferi un salariu mai mare de 720 Ron, insa nu inteleg in ce consta "selectia" aceasta, intrucat doresc sa am un salariu de 1000 Ron+ trebuie in mod obligatoriu sa am licienta obtinuta?
- ocupatia: agent vanzari.
Puteti sa negociati cu angajatorul orice salariu, cu 2 conditii:
- sa nu fie mai mic decat salariul minim pe economie sau cel minim al postului respectiv;
- sa fie de acord angajatorul sa va dea acel salariu solicita de dvs.
Salariu minim.
patra
Buna ziua, am terminat facultatea si m-am angajat pe un post de pedagog.Mi s-a spus ca acest post nu necesita studii superioare, astfel ca ma incadreaza ca ... (vezi toată discuția)
Calificarea
Ionut Georgescu
Doresc sa angajez un ajutor de ospatar fara calificare (nu are nici un fel de diploma de specialitate), cu diploma de liceu, adult, cu salariul minim pe ... (vezi toată discuția)