avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

In 2009 am solicitat suspendarea contractului de munca in vederea cresterii copilului sub 2 ani . Intre timp firma respectiva a dat faliment . Ce se va intimpla cu contractul meu de munca ? Ce drepturi mai am?
Multumesc ,
Cu respect
Apatrascu:)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 24 Iunie 2010
Luati legatura cu lichidatorul sa va incheie cim pentru a putea beneficia de somaj.
apatrascu a scris:

In 2009 am solicitat suspendarea contractului de munca in vederea cresterii copilului sub 2 ani . Intre timp firma respectiva a dat faliment . Ce se va intimpla cu contractul meu de munca ? Ce drepturi mai am?
Multumesc ,
Cu respect
Apatrascu:)

C.i.m. va inceta ... la incetarea contractului individual de munca din motive ce nu tin de persoana salariatului, angajatorii vor acorda acestuia o compensatie de cel putin un salariul lunar, in afara drepturilor cuvenite la zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii Towelie Towelie Buna ziua, M-ar interesa in ce conditii se acorda salariile compensatorii la o societate comerciala privata, avand in vedere ca se face o restructurare ... (vezi toată discuția)
Concediere ContSters740 ContSters740 Buna ziua Ce drepturi se platesc salariatului in cazul concedierii? Mentionez ca firma intentioneaza sa isi suspende activitatea si ni s-a "sugerat' sa ne dam ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii daniela20 daniela20 Puteti sa-mi spuneti codul caen 4791 unde se incadreaza?La productie ,comert,etc?Si daca firma care are acest cod este obligata la plati compensatorii?In ... (vezi toată discuția)