avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... am cateva nelamuriri
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

am cateva nelamuriri

am avut un accident cu masina, un tip cu o Raba din 1977 a intrat pe contrasens m-a lovit si masina mea un BMW x5 a fost rasturanta , avariata , cel care m-a lovit are asigurare la astra , s-a intocmit dosar de daune , dar nu am primit nici un raspuns. mentionez ca masina mea este avariata de dauna totala, eu am nevoie de un mijloc de deplasare , in cat timp ar trebui sa se rezolve dosarul?cum se face calculul unei daune totale , masina mea are bordul defect si nu se mai vad kilometrii,ea ave in jur de 75.000 anul de fabricatie este 2006.va multumesc
Ultima modificare: Joi, 24 Iunie 2010
ionut eu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:30, 24 Iunie 2010
Societatea de asigurare trebuie ca in termen de 3 luni sa faca cercetarile si sa va comunice rezultatul.
Cuantumul despagubirii se determina conform ordinul CSA :sorry, adica valoarea autoturismului la data accidentului din care se scade valoarea ramasa (valoarea partii neavariata) care este egala cu 25% din valoarea autoturismului la data accidentului.
Ultima modificare: Joi, 24 Iunie 2010
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
Raspunsul d-lui cioan este corect. As adauga ca valoarea reala a masinii dv la data evenimentului este in jur de 50% din valoarea ei de nou. Daca aveti asigurare CASCO este bine sa deschideti dosar si sa va despagubeasca pe CASCO pt. ca luati mai mult si se rezolva si mai repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala Ioan Ciobanu Ioan Ciobanu [b]Interventie moderator[/b] @sebany Va rog sa nu postati probleme ce nu au legatura cu subiectul initial chiar daca sunt asemanatoare. Deschideti un ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca in caz de dauna totala violeta_88 violeta_88 Am avut un accident in urma caruia masina noastra(VW PASSAT DIN 2000) a fost avariata total iar firma de asigurari(BT) a evaluat-o la suma de 2800 de euro. ... (vezi toată discuția)
Societatea de asigurari refuza sa acorde despagubiri pentru un accident rutier gabi_br.ro gabi_br.ro Buna ziua.Anul trecut in noiembrie am comis un accident rutier din vina mea (neacordare de prioritate)soldat cu daune materiale la autovehicolul pe care l-am ... (vezi toată discuția)