avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... activitatea unei intreprinderi individuala poate fi ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

activitatea unei intreprinderi individuala poate fi considerata dependenta

Daca sunt PFA si ma transform in intreprindere individuala si renunt la statutul de angajat cu carte de munca, dar imi pastrez actualul client de PFA, mai pot fi clasificat persoana dependenta?

Pun aceasta intrebare pentru ca in art 25 pentru intreprinderi individuale se spune urmatorul lucru:

(1) Întreprinzatorul persoana fizica titular al unei întreprinderi individuale nu va fi considerat un angajat al unor terte persoane cu care colaboreaza potrivit art. 24, chiar daca colaborarea este exclusiva.
Cel mai recent răspuns: Conta Orasanu , Consultant fiscal 21:48, 24 Iunie 2010
Buna ziua,

Sfatul meu este sa mai aveti putina rabdare sa vedem exact cum vor aparea aceste noi reglementari in Ordonanta de Urgenta pt ca am inteles ca a fost retrasa de la publicare in MO si se rediscuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare titular i.i. casandreea casandreea Se poate angaja titularul unei intreprinderi individuale in propria I.I.? Eu spun ca NU! (vezi toată discuția)
Diferenta intre persoana fizica autorizata si intreprindere individuala valdomate valdomate va rog sa-mi spuneti ,care e diferenta dintre pfa si intreprindere individuala! (vezi toată discuția)
Angajari la ii birta birta titularul ii poate sa se angajeze sau trebuie sa incheie contracte separate la cas si cass ? (vezi toată discuția)