avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere la parchet pentru fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere la parchet pentru fals

pana se solutioneaza cazul meu an care mi-a fost furata masina,radiata si vanduta fara mine.dupa ce sa folosit de numele meu de semnatura mea de masina mea,pot sa fac plangere la parchet de fals an acte si uz de fals?
Termenul de 2 luni se aplica in cazul infractiunilor pt care actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate.In cazul dvs (fals si uz de fals) puteti face plangere atat timp cat nu s'au prescris infractiunile.Deci suficient timp...
Aveti posibilitatea sa formulati plangerea si la prchet,care o va trimite politiei competente spre cercetare,cu conditia sa puteti dovedi relatarile dvs cu probele necesare.
Plangerea penala o puteti face acum , nu e incident , in cauza , termenul de 2 luni , prevazut expres pentru plangerea penala prealabila , din cauza gradul de pericol social ridicat pe care il prezinta asemenea fapte.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere plangere penala emil51 emil51 Ma intereseaza daca se poate sa retrag o plangere penala, pe care am facut-o si care se afla la organele de politie in cercetare.Multumesc! (vezi toată discuția)
Am depus plangere impotriva unui individ care m a inselat pe ... dranka123 dranka123 Am depus plangere impotriva unui individ care m a inselat pe olx pe fata, anuntul prezenta un anumit laptop, am primit in colet un laptop de 10 ori mai ... (vezi toată discuția)
Depune plangere penala termen expirat milu1988 milu1988 Buna seara, as dori sa stiu daca se poate depune plangere penala pt fals avand in vedere ca au trecut mai mult de 3 luni de cand s-a aflat despre cazul ... (vezi toată discuția)