avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Renuntarea la contracte telefonie si internet fara ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Renuntarea la contracte telefonie si internet fara plata de despagubiri catre operator

O noua lege permite renuntarea la contractele de telefonie mobile si internet, fara plata despagubirilor.

[ link extern ]

Poate cineva sa dea mai multe detalii despre aceasta lege ?

Se aplica sau nu si retroactiv ?

Undde poate fi citit textul acestei legi ?

Cand intra in vigoare/cum ?

Va multumesc.

Cu respect,

Adrian

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)
Clauza in contractele de telefonie si cablu draftacristi draftacristi Buna ziua. Doresc sa pun o intrebare de interes general . Zilele acestea am fost contactat de cei de la Vodafone sa mi se propuna o noua varianta de ... (vezi toată discuția)
Legea 161/2010 zsoli71 zsoli71 Parca era vorba ca Legea 161/2010 se aplica incepand cu 21 iulie 2010. Puteti sa va uitati la orice furnizor de telefonie sau internet, in continuare se ... (vezi toată discuția)