avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii necesare pt postul de administrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii necesare pt postul de administrator

buna
pot angaja pe cineva pe postul de administrator firma cu diploma de marketing? sau ce diploma este necesar pt postul respectiv?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:36, 25 Iunie 2010
unde vreti sa l angajati ca administrator? la firma dvs? da, e buna diploma aia pentru postulde administrator de firma.. daca sunteti asociatie de proprietari e alta treaba
Puteti, nu exista o prevedere imperativa in acest sens, dvs. angajati o persoana in care aveti incredere si care trebuie pe mai departe sa va administreze afacerea.
Potrivit Clasificarii ocupatiilor din Romania, codul 241939 al functiei de administrator societate comerciala indica ca pentru ocuparea acestuia sunt necesare studii superioare.
COR-il nu face nicio referire la ce fel de studii superioare trebuie sa aiba o persoana pentru a ocupa o astfel de functie, astfel incat consider ca persoana poate sa aiba studii superioare din orice domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare admnistrator teo.madalina teo.madalina Pot sa angajez un admnistrator la firma lui?,mentionez ca este admnistrator unic. Este calificat profesional pentru profilul la care are deschisa firma, pot ... (vezi toată discuția)
Administrator cu scoala profesionale claudiadugulan claudiadugulan am si eu o intrebare de care depinde oarecum viitorul meu. in urma cu ceva timp am cunoscut niste persoane de cetatenie italiana care au fost foarte ... (vezi toată discuția)
Angajati srl nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna ziua, In cadrul unui SRL al carui asociat unic este si administrator, acest asociat unic se poate angaja in cadrul propriului SRL? Poate avea si alti ... (vezi toată discuția)