buna ziua
mi-am deschid o intreprindere individuala si nu stiu ce declaratii trebuie sa depun ,ce taxe se platesc,daca trebuie sa inchei contract cu casa de sanatate
daca va deplasati la administratia financiara veti afla toate aceste detalii. declaratiile sunt date in functie de varianta fiscala aleasa. daca sunteti neplatitor de TVA mai intai se va depune declaratia estimativa de venit in termen de 15 zile de la inceperea activitatii ori va fi depusa odata cu declaratia anuala. Se vor face ulterior platile anticipate trimestriale aferente venitului estimat. Declaratia anualea de venit va fi depusa pana la data de 25 mai inclusiv a anului urmator celui de realizare a venitului. Impozitul anual va trebui calculat si achitat pana la data de 25 mai inclusiv a fiecarui an fiscal. De asemenea, va trebui incheiat un contract obligatoriu de asigurare sociala si se va plati lunar contributia de asigurari sociale in cazul in care intreprinzatorul nu are calitatea de salariat.
Firma noua
mefistos
Imi puteti spune va rog daca pentru un site online ce presteaza servicii dedicate persoanelor juridice este necesar infiintarea unui SRL platitor de TVA? Daca ... (vezi toată discuția)