avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua !Vreau sa cumpar un spatiu care este ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua !Vreau sa cumpar un spatiu care este inchiriat,chiriasul este de acord cu preluarea de contract.Eu persoana fizica ce taxe am de platit in momentul achizitiei ?Dar lunar ce impozite voi plati pt faptul ca il inchiriez acest spatiu unei societati

Buna ziua !Vreau sa cumpar un spatiu care este inchiriat,chiriasul este de acord cu preluarea de contract.Eu persoana fizica ce taxe am de platit in momentul achizitiei imobilului?Dar lunar ce impozite voi plati pt faptul ca inchiriez acest spatiu unei societatati comerciale?
Cel mai recent răspuns: Andreea Tudor , Avocat 18:36, 25 Iunie 2010
impozitul pe venit, pe chiria respectiva care se plateste anual in 4 transe.
Multumesc mult!Cota de 16% pe chirie?
da
Dar despre taxele pe care le voi plati in momentul achizitiei?
depinde de pretul imobilului, insa un notar va va lamuri mai bine, fiindca acolo veti incheia contractul de vanzare-cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere imobil kostasko kostasko Vreau sa fac un contract de inchiriere al imobilului cu chiriasul,dar pe firma la care lucreaza, va rog sa-mi spuneti: -ce trebuie facut in primul rand -ce ... (vezi toată discuția)
Locator, locatar, contract inchiriere spatiu comercial vasile15 vasile15 Buna seara!Am o mare dilema...in primul rand ce inseamna locator si ce inseamna locatar?eu vreau sa inchiriez un spatiu comercial,iar persoana cu spatiul imi ... (vezi toată discuția)
Tot ce trebuie sa stiu despre contractul de inchiriere imobil pt chirias(platit de societatea la care lucreaza) kostasko kostasko Vreau sa fac un contract de inchiriere al imobilului cu chiriasul,dar pe firma la care lucreaza, va rog sa-mi spuneti: -ce trebuie facut in primul rand -ce ... (vezi toată discuția)