avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii calcul cm
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

calcul cm

cum se stabilesc cele 6 luni de stagiu de cotizare,la care se refera calculul cm in cazul meu : cm initial -30/11/2009,urmat de cm in continuare pana la 20/05/2010
Cel mai recent răspuns: mariana anghelescu , utilizator 12:03, 27 Iunie 2010
Mod de calcul:
Se aduna zilele din cele 6 luni anterioare c.b.
2x+2y+2z+2n+2m+2t = 12w zile lucratoare
xxx lei brut x 6 luni = zzzz lei/6 luni : 12wzile = nn,nn lei/zi x 75 % = kk,kk lei/zi CM
kk,kk lei/zi x x zile CM
Va multumesc,daca am inteles bine , se iau in calcul numai cele 6 luni anterioare cm initial.Mie mi s-a calculat fiecare cm ,chiar daca era 'in continuare', cu referire la 6 luni anterioare lui.Ce pot face?
Baza de calcul trebuia sa ramana aceeasi. Cred ca vi s-a calculat corect.
De ce credeti ca ar fi schimbat baza ?
Am observat ca sumele difera f mult de la luna la luna si am intrebat de ce ac dif., si mi s-a rasp ca fiecare cm s-a calculat in functie de cele 6 luni dinnaintea lui (adica s-au inclus in calcul sumele aferente cm anterioare).Am intrebat de ce au calculat asa ,si mi-au spus ca asa e legal.E normal sa calculeze asa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza calcul concediu medical abmail abmail Buna ziua, Cum se calculeaza baza pentru concediul medical? Incepand cu 1 dec 2015 am schimbat locul de munca. Anterior am avut un salariu brut de 6500 lei. ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical Izabella96 Izabella96 Buna ziua,ma puteți ajuta și pe mine cu calcularea concediului medical...salariul brut pe ultimele 6 luni este de 8500 lei...zile lucrătoare in ultimele 6 ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical Mihaela2312 Mihaela2312 Buna ziua. Am onmare nelamurire.Am fost in CM de pe data de 21 nov pana pen31 ian inclusiv.In luna gebruarie am primit un salariu in val de 870 de lei net.Tin ... (vezi toată discuția)