avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SCHIMBARE DIN FUNCTIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SCHIMBARE DIN FUNCTIE

BUNA ZIUA,

S-a dat sentinta in cazul procesului intentat societatii la care lucrez,schimbarii nejustificate din functie,pe parcursul procesului judecatoarea s-a legat de faptul ca eu am semnat actul aditional schimbarii din functie ,de acord,si nu de luare la cunostinta cum am incercat sa dovedim si ca s-a produs sub presiune.S-a pronuntat sentinta in felul urmator *RESPINGE ACTIUNEA.CU OPINIE SEPARATA IN SENSUL ADMITERII CERERII RECLAMANTEI.*Nu pot sa -mi dau seama ce insemna acest lucru.Va rog ajutati-ma cu o parerea avizata.
MULTUMESC .
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 15:06, 26 Iunie 2010
Inseamna ca nu toti judecatorii au avut aceeasi opinie, daca procesul a fost pe fond inseamna ca cei doi judecatori au avut pareri diferite ceea ce inseamna ca fiind un complet de divergenta mai trebuie sa analizeze un alt judecator dosarul pentru a obtine un rezultat in sentinta, daca a fost la Curtea de Apel atunci 2 judecatori au fost pentru respingerea actiunii si unul pentru admiterea actiunii.
Actiunea v-a fost respinsa, cum scrie. Nu mai analizeaza nimeni decat la Recurs.Nu exista institutia unui al treiea judecator , ci doar caile de atac#-o
Trebuie sa declarati recurs in 10 zile de la comunicae. Consultati un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca aleale aleale BUNA ZIUA, Va rog mult sa ma ajutati cu o parere avizata in legatura cu urmatoarea problema aparuta dupa ce am primit sentinta . ... (vezi toată discuția)
Shimbare din functie c-nuta c-nuta BUNA ZIUA, Astazi s-a incheiat procesul care l-am deschis firmei la care lucrez in legatura cu schimbarea mea din functie ,nejustificata din partea ... (vezi toată discuția)
Excepția lipsei de interes a cererii de chemare în judecată danaa1 danaa1 Pârâta a solicitat instanței să se respingă cererea de chemare în judecată a reclamantei invocând excepția lipsei de interes a cererii de chemare în ... (vezi toată discuția)