Astazi s-a incheiat procesul care l-am deschis firmei la care lucrez in legatura cu schimbarea mea din functie ,nejustificata din partea firmei,si urmeaza sa se pronunte sentinta finala saptamana viitoare.Am adus in acest dosar probe cu martori legat de faptul ca schimbarea din functie a fost nejustificata,si a faptului ca semnatura care exista pe actul aditional schimbarii din functie a fost produsa sub presiune si ca societatea procedeaza frecvent in astfel de moduri .
Prin aceasta va cer parerea avizata asupra unei probabile decizii luate de catre completul de judecata,exista posibilitatea ca judecatorii sa respinga cererea mea de repunere in functie si recuperarea drepturilor banesti pierdute ,datorita faptului ca actul aditional a fost semnat de mine (prin probele aduse s-a demonstrat ca s-a produs sub presiune si a fost de luare la cunostinta si in nici un caz de acord cu ceea ce era specificat in actul aditional ),sau se poate aproba cererea mea ...tocmai datorita faptului ca am demonstrat prin probe caci schimbarea din functie s-a efectuat fara ca aceasta sa urmeze niste pasi de retrogradare (abateri grave,sanctiuni etc)
Va multumesc si astept un raspuns de la d-voastra.
Cred ca ati gresit atunci cand ati semnat actul aditional.Se mai intampla...mai ales in aceasta perioada "de criza"...
O parere "extra-judiciara", dat fiind faptul ca nu am "studiat dosarul in cauza", raportata doar la sustinerile dvs. nu cred ca va este de folos.
Procedural, am inteles ce ati solicitat si m-as bucura ca din probele administrate in cauza, instanta sa considere ca acel act aditional este nelegal incheiat, insa nu doresc sa va dau "false sperante".
Faptul ca "s-a demonstrat ca s-a produs sub presiune si a fost de luare la cunostinta", este aprecierea dvs. si daca instanta va fi convinsa ca astfel au stat lucrurile, in realitate, posibil sa va dea castig de cauza.
Trebuie, insa, sa va ganditi ca, indiferent de rezultat, exista posibilitatea ca una din parti sa declare recurs.:)
As dori sa mai mentionez faptul ca recunoscandu-mi semnatura pe actul aditional ,am precizat in fata instantei ca acel act continea textul in cauza iar in momentul semnarii de mine nu era datat,stampilat si semnat de catre reprezentantul firmei ,iar actul depus de societate la dosar continea toate acestea.Martorii adusi de mine au specificat ca se intampla asta in mod frecvent ,iar colegelor care nu am semnat preavize de concediere ,li s-au trimis cateva zile la rand aceste preavize si obligandu-le sa le semneze (continutul preavizului fiind acelasi ultimul paragraf schimbat ,avand totusi acelasi nr de inregistrare ,intocmit diferit),intr-un final societatea spunand *nu-i nimic ....nu mai avem nevoie de semnatura d-voastra*si colegele fiind date afara in acest moment .
Articolul 65 alin 1
edy_psx
Buna ziua ,am si eu o problema pe care vreau sa v-o inmpartasesc i n speranta ca ma puteti ajuta , ieri 4.01.2010 am primit o instiintare scrisa prin care eram ... (vezi toată discuția)