Buna ziua ,am si eu o problema pe care vreau sa v-o inmpartasesc i n speranta ca ma puteti ajuta , ieri 4.01.2010 am primit o instiintare scrisa prin care eram informat ca postul meu de lucru a fost desfiintat din proble economice si va reproduc instiintatrea:
Catre.......................
Domnule.....................
agent comercial
Conducerea Sc.............,prin administratorul.............................,va aduce la cunostinta ca urmare a dificultatilor economice ale firmei incepand cu data de 4.01.2010 intrati in perioada de preaviz pana in data de 4.02.2010,data la care vi se desface CIM conform art.65,alin.1 CM
Administrator SC......................
numele acestuia si semnatura
In primul rand specific un lucru ca in cartea de munca sunt incadrat ca si agent comercial dar in urma cu un an si patru luni si pana in prezent am fost avansat ca si supervizor pe o divizie cu 5 agenti in subordine acest lucru nu este specificat in cartea de munca dar in statele de plata da ,al doilea aspect este ca din cate stiu in instiintare trebuia sa specifice numarul de zile de preaviz nu perioada ( sau este corect si asa) in CIM am 20 de zile de previz dar avand o functie de conducere nu trebuia sa am 30 de zile, precizez ca nu am semnat aceasta instiintare si ca masura abuziva nu sunt lasat sa imi exercit dreptul la munca mai exact nu ma mai pot deplasa cu autoturismul societatii deoarce a fost sistata cota mea de benzina locul meu a fost preluat de o alta persoana din cadrul firmei si li sa impus agentilor din subordinea mea sa nu mai asculte ordinele mele.
Ce ma sfatuiti sa fac in aceste circumstante .
daca nu a-ti semnat de primire ar putea rezulta ca nu vi s-a comunicat
daca a-ti primit prin posta si a-ti semnat de primire a scrisorii atunci aveti termen de 30 zile calensaristice pentru a o contesta in instanta , la tribunalul din judetul unde va aveti domiciliul .
taxa judiciara+ taxa timbru =0
onorariu avocat ce poate fii inclus in cheltuielile de judecata cerute
Din nefericire, concedierea facuta prin art. 65 este una dificil de anulat pe calea unei contestatii in instanta.
In primul rand, este nevoie sa demonstrati ca desfintarea este una efectiva si are cauza reale si serioase.
Pentru aceasta este important de stabilit ce post ocupati dvs - agent comercial sau supervizor?
Functia pe care o ocupati realmente este cea mentionata in contractul individual de munca sau in vreun act aditional la acesta.
Daca promovarea pe care ati amintit-o nu a fost consemnata si prin semnarea unui act aditional care se mentioneazea schimbarea functiei, atunci e greu de dovedit ca ocupati post de supervizor.
Angajatorul poate invoca faptul ca doar indeplineati atributii de supervizare, fara a ocupa concret un astfel de post.
Referitor la preaviz, el poate mentiona si perioada, obligatoriu fiind ca acesta sa cuprinda 20 de zile lucratoare.
Preavizul de 30 de zile este cel pe care salariatul cu functii de conducere este obligat sa-l respecte in caz ca demisioneaza - nu este situatia dvs.
Ceea ce a prezentat initiatorul topicului nu este decizia de concediere, ci instiintarea de preaviz ...... important este ca decizia de concediere sa-i fie comunicata, chiar daca semneaza sau nu instiintarea de preaviz.
Desfiintare post
twinkle23
Buna ziua,
Poate sa-mi spuna cineva unde gasesc motivele legale pentru care se pot desfiinta posturile de munca si care este procedura corecta pentru ... (vezi toată discuția)