avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... servitute?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

servitute?

buna ziua,locuinta mea se afla pe un teren,intravilan, curti constructii plus gradina, in aval de drumul national.In 1966 s-au facut lucrari de modificare a infrastructurii drumului si s-a construit un pod prin care se scurg torentii pe proprietatea mea ,aducandu-mi tot felul de gunoaie;crengi,frunze, peturi,distrugandu-mi si buna parte din terenul arabil (s-a format un sant de1,5m adancime,4m latime si cca125m lungime}.Mentionez ca in anul construirii podului terenul era trecut in proprietateaC.A.P-ului si ca sunt nevoit sa fac lucrari de decolmatare a santului pentru ca se revarsa pe o buna parte din terenul cultivat.Am facut adresa la drumurile nationale,prefectura,primarie(in 2000,2004)si mi s-a raspuns ca sunt obligat sa primesc apele care se scurg in mod natural formate din torenti.Eu consider ca nu e o scurgere naturala ci una adunata prin rigole si condusa pe proprietatea prin acest pod.Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: ContSters14976 , utilizator 17:30, 26 Iunie 2010
Actiune la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot lupta cu indiferenta primariei? buna ziua, avem o casa la sat si prin curtea noastra trece un ... ElenaPaula ElenaPaula Buna ziua, avem o casa la sat si prin curtea noastra trece un șanț. Șanț care strabate mai multe gradini si care iese din curtea noastra in terenul din ... (vezi toată discuția)
Blocare cale de acces si construire sant in calea de acces adrian2656 adrian2656 Am rugamintea sa imi acordati cateva momente si sa ma sfatuiti. Parintii mei au o casa care are ca unica cale de acces de la imobil catre sosea si dinspre ... (vezi toată discuția)
Amenajare pe drumul de servitute palfi palfi am cumparat o casa intr-un ansamblu rezidential dar proprietarul nu a predat drumurile primariei (specific ca am drept de servitute pe acest drum). de la drum, ... (vezi toată discuția)