avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detalii angajare fara carte de munca, pensie de urmas
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detalii angajare fara carte de munca, pensie de urmas

Buna ziua! CUm am spus in titlu, am pensie de urmas si as vrea sa ma angajez, stiu de acea regula de cumul cu o patrime din salariu mediu brut, dar as putea discuta cumva cu angajatorul, sa ma angajeze prin alt document in afara cartii de munca, sa-i explic situatia, pentru ca nu vreau sa pierd acei bani, sunt student. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:36, 26 Iunie 2010
Potrivit legislatiei in vigoare, beneficiarii pensiei de urmas pot cumula pensia cu veniturile realizate dintr-o activitate profesionala, daca veniturile brute lunare realizate nu depasesc o patrime din salariul mediu brut lunar pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de urmas apocalyptica apocalyptica Iau pensie de urmas.M-am angajat cu carte de munca,insa din cauza lipsei clientilor am fost data afara dupa o luna...si apare o demisie cu acordul ambelor ... (vezi toată discuția)
Beneficiez pensie de urmas. doresc angajare adriano007 adriano007 Sunt student , am 18 ani si beneficiez de pensie de urmas in urma decesului tatalui meu. Insa pensia este destul de mica si as dori sa mai lucrez intr-un loc, ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas liliana v liliana v un tanar de 18 ani, beneficiar al pensiei de urmas (tatal decedat) este student in anul I. poate sa se angajeze pe perioada determinata fara sa piarda ... (vezi toată discuția)