Ce se poate face daca asiguratorul CARPATICA intirzie sa avizeze dosarul de daune si service-ul nu iti repara masina?
ANPC nu se implica iar CNSA locala a luat reclamatia mea si a trimis-o la CARPATICA si nu s-a intimplat nimic?
Reclamatia dv. trebuie trimisa la CSA si nu la CNSA( sincer sa fiu nu stiu ce inseamna). In cercati sa fiti mai explicit in ce priveste evenimentul produs, daca ati deschis dosar ( pe RCA sau CASCO) ce scrie in constatare si ce vi s-a spus de catre constatator. Apoi mai discutam.
In termen de 3 luni asiguratorul e obligat sa va faca o oferta de despagubire. Daca ati depus documentatia si inca nu ati primit raspuns, e posibil sa refuze plata despagubirii, caz in care ar trebui sa demarati formalitatile premergatoare depunerii cererii de chemare in judecata a acestuia, adica sa faceti concilierea si sa contactati un avocat familiarizat cu acest domeniu, sa va acorde intreg suportul, de asa maniera incat sa castigati toate sumele: despagubire, dobanzi si penalizari, taxe si onorarii.
Recuperare paguba
irbo
buna ziua. zilele trecute am fost loviti de o masina apartinand unei societati comerciale. societatea are rca la carpatica. astazi am fost la carpatica pentru ... (vezi toată discuția)