am neplacerea de a fi asigurat la astra asigurari atit casco cit si rca, cladire.
in data de 17.01 2013 am fost lovit de un alt autoturism care avea incheiata polita la Carpatica#-o;am hotarit sa-mi repar masina cu ajutorul politei casco.
de atunci si pina azi sunt pasat (AZI-MIINE),am luat legatura chiar azi si telefonic cu CSA,operatoarea spunindu-mi ca normal in termen de 5 zile trebuia sa fiu instiintat daca se intirzie dosarul si din ce motive;azi am facut si o reclamatie la reclamatii@astraasig.ro,ce doamne iartama sa mai fac sa mi se raspunda intr-un fel sau altul !?
Nu aveti alta solutie decat sa insistati telefonic si eventual cu adrese la asigurator si la CSA. Ati ales sa mergeti pe Casco la o societate la fel de rau-platnica ca si asiguratorul RCA al celuilalt sofer.
In ultima instanta, daca nu vi se solutioneaza dosarul in ciuda insistentelor, va trebui sa mergeti in instanta.
Despagubire rca
liana-70
Într-o intersectie soţul meu avea cedeaza trecerea, a fost lovit din dreapta de un autoturism tip Skoda care avea stop. Asiguratorul Skodei este ASTRA ... (vezi toată discuția)
Anulare polita rca
gabonee
Buna ziua, doresc sa aflu un raspuns referitor la o situatie cu care ma confrunt, am achizitionat la inmatriculare o asigurare rca auto, la momentul incheierii ... (vezi toată discuția)