Amprimit hotararea judecatoreasca de dizolvare in 2008. De atunci nu am mai depus declaratii nici bilant. ANAF ma ameninta cu amenzi. Mai am o datorie la buget de aprox. 600 ron. Nu mai am cont bancar. Cum pot rezolva?
datoria trebuie platita(statul are nevoie de bani?!!!!) ,trebuie sa instiintati si fiscul ca societatea este desfiintata.cred ca puteti plati la trezorerie,dar primul pas il faceti la administratia fiscala.
ANAF-prin DGFP, respectiv, administratiile financiare, ar trebui sa aiba cunostinta de hotararea de dizolvare, intrucat ORC comunica aceste hotarari.
Daca aveti o datorie catre bugetul de stat, fiscul, in astfel de cazuri, potrivit prevederilor art 237 din Legea nr 31/1990, procedeaza la numirea unui lichidator care sa realizeze toate operatiunile lichidarii, pana la radierea societatii.
In mod normal, daca nu s-a facut numirea unui lichidator, pana la acest moment societatea trebuia sa fie radiata din evidentele ORC si atunci discutiile sunt de prisos.( tot art 237 din legea la care am facut referire, daca nu ma insel, prevede acest aspect).
Lichidare firma
coriand
Buna ziua,situatia este urmatoarea:
La data de 12.06.2006 Oficiul Registrului Comertului cheama in judecata firma in vederea dizolvarii,in baza legii ... (vezi toată discuția)