avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de colaborare pentru administrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de colaborare pentru administrator

daca un adiministrator de bloc primeste suma de 100, lei lunar pentru adiministrare la un bloc, ce fel de contract ii putem face pentru aceasta suma?
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 14:56, 27 Iunie 2010
Conventie civila, este prevazuta de lege special pentru astfel de administratori.
Ar trebui sa primeasca un salar brut de 150 lei. Contract de munca partial, doua ore/zi.
Pentru CIM cu timp partial nu exista un minim de ore de lucru. Poate fi si cu o ora pe zi sau o ora pe luna.
Banuiam eu ceva:bow:

:)):love1:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract costicul costicul Pot angaja un paznic cu contract de munca, la un SRL, doar trei ore pe saptamana? Vreau doar sa imi pazeasca un local doar trei ore, sambata, de la ora 22 la ... (vezi toată discuția)
Despre salariul femeii de serviciu si al administratorului ndan57 ndan57 Buna ziua, as dori daca se poate o informatie despre salariul minimaplicat acum deoarece stiu ca in cazul unui CIM femeia de serviciu(sau un angajat) trebuie ... (vezi toată discuția)
Modalitate de angajare cu remuneratie in functie de gradul de incarcare d_olaru d_olaru Doresc sa aflu cum se poate angaja cu contract de m-ca (sau conventie civila) in care sa fie prevazut salariul lunar (de 1500 lei, de exemplu) dar plata ... (vezi toată discuția)