avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract vanzare cumparare valuta rate fixe
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract vanzare cumparare valuta rate fixe

am si eu o intrebare :
am un contract de vanzare-cumparare a unui mijl. fix din Ungaria in EUR ,contractul a fost inreg in contab la un curs de 3,37 in 2007 factura vine lunar in eur , in contab s-a inreg la curs din ziua facturarii cum corectez diferenta de curs valutar din 2007 pana in 2010 ?mentionez ca fact a fost inreg in cont 167 si 1687 .
multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: maritica balan , utilizator 11:35, 29 Iunie 2010
In situatia in care au existat omisiuni de inreg.pe chelt. a anumitor sume din diverse motive, calcule eronate etc. pe ct.1174 inregistrezi cheltuiala deductibila, refaci calculul imp.pe profit si vei avea 1174=4411 - x lei, in cazul in care ai avut imp.pe profit de plata in anul anterior, calculul refacut il evidentiezi in Reg.de evidenta fiscala si faci declaratie rectificativa la D.101. Se va schimba atat rezultatul contabil , care va fi diminuat cu chelt.respective si imp.pe profit (daca este cazul) cat si cel fiscal, care se calculeaza pornind de la rez.contabil.

monografia o gasiti aici www.avocatnet.ro/content/for...

multumesc , nu a avut impozit de plata a platit imp minim la cifra de afaceri in rest a fost numai pe pierdere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare leasing JENIFER JENIFER Am preluat in data de 06.07.09 un contract de leasing financiar de la o alta societate de leasing.Contractul vechi de leasing e din data de 04.11.2008.In ... (vezi toată discuția)
Leasing financiar in derulare gabiclenciu gabiclenciu am urmatorul caz:un leasing financiar din 2006,care are finalitate in 2010.Cand s-a facut nota 471=1687 s-a calculat dobanda la un anumit curs euro.Pana acum ... (vezi toată discuția)
Reevaluare leasing florentyna florentyna La sfarsitul anului 2006 aveam in derulare un lcontract de leasing inckeiat in USD. In iunie 2007 am avut control de fond si finantele mi-au calculat ... (vezi toată discuția)