avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... justitia romana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

justitia romana

Multumesc pentru sfaturi. Am primit rezolutiile parchetului, judecatoriei si tribunalului toate cu aceeasi rezolutie definitiva si irevocabila si anume de neincepere a urmaririi penale. Tot nu am primit raspuns la intrebarile adresate instantelor de ceea va rog sa imi spuneti cui ar trebui sa ma adresez in continuare sau cum sa procedez pentru a atasa dosarul pe forum.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:48, 28 Iunie 2010
Daca doriti copii din acel dosar, faceti cerere la arhiva
parchetului si vi se vor elibera copii din acel dosar.
:offtopic:@Markgherca, va rog sa nu mai deschideti atatea topicuri ci sa scrieti in continuarea celui deschis initial. Va multumesc.
La ce intrebari v-ati referit ?
Toate aceste masuri au fost motivate, de parchet prin rezolutia procurorului si de instanta prin hotararea pronuntata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie prim procuror, nup impotriva unui atacator, ce pot face mai departe? Costin Savescu Costin Savescu Am fost batut cu picioarele de catre un individ agresiv care m-a si amenintat, insultat, injurat si impotriva caruia mai facusem plingeri la politie. Toate ... (vezi toată discuția)
Contestatie la hotararea de neincepere a urmaririi penale amuri amuri Buna ziua! As dori sa stiu cum se formuleaza o contestatie la o Hotarare de neincepere a urmaririi penale, avand in vedere ca toate probele din plangerea ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unei ordonante de neincepere a urmaririi penale IONELA CIB IONELA CIB Am facut in septembrie 2010 o plangere penala la care am primit raspuns azi si nu sumt multumita . E total ambigua. In plangere eu am spus ca eu am fost ... (vezi toată discuția)