avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Refinantarea unui credit in euro de la alte banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Refinantarea unui credit in euro de la alte banci

Pentru refinantarea unui credit in euro se mai achta vreun comision conform prevederilor OUG 50/2010 ? In contractul meu se prevede un comision de 1% pentru rambursare anticipata prin refinantare de la alte banci. Dobanda este variabila.
Comisionul de risc mai este in vigoare ? Daca este prev. in contract, acesta a fost incasat la data semnarii(2007) sau se regaseste in rata lunara?
Dobanda creditului meu este de 10%. Unde sunt oferte mai bune ?

Alte discuții în legătură

Probleme banci bugariu bugariu ce a dus nou oug 50 2010 fata de vechea oug 50 2010 di iunie (vezi toată discuția)
Contract de credit ipotecar bcr Simonabcr Simonabcr In luna februarie a anului 2008, am contractat impreuna cu sotul si tata-socru, un credit ipotecar la BCR, in valoare de 29847 de euro., rambursabil pe o ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma lamuriti cu privire la prevederile oug 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori si cu privire la prevederile unui contract de credit incheiat cu o banca fox123 fox123 As dori sa ma ajutati si sa va exprimati opinia in legatura cu prevederile unui contract de credit incheiat cu o banca pentru un imprumut de nevoi personale ... (vezi toată discuția)