avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... padure
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

padure

Buna ziua, sunt din judetul Mures si as vrea sa vand 10 hectare de padure in Maramures, (fag, carp, stejar) nu au 100 de ani (80) . Cat pot sa cer,am titlu de proprietate ?
Cel mai recent răspuns: nagy judit , utilizator 10:12, 28 Iunie 2010
Va multumim pentru parerea buna pe care o aveti despre membrii acestei comunitati dar, din pacate, nu cred ca suntm la curent cu mercurialul preturilor la paduri in jud. Mures. Cel mai bine va puteti orienta la o agentie imobiliara din zona, ori la serviciul de taxe si impozite din localitate (pot vedea in contractele de v-c pe care le au in evidenta, care a fost pretul vanzarii)...
Multumesc, la serviciul de taxe si impozite nu m-am gandit, oare preturile scrise in aceste documente sunt reale ? Sunt din Mures si padurea este in Maramures, incerc sa gasesc un birou prin internet. O saptamana placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa succesiune padure alex68 alex68 Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. Am mostenit o suprafata de padure de la tatal meu pentru care inca nu am facut succesiunea ... (vezi toată discuția)
Expertiza teren extravilan in certificat de mostenitor extrem de mare stanescu2 stanescu2 Buna ziua, Eu si sora mea am mostenit de la tatal nostru doua hectare de padure (2 parcele separate - unul de 1 ha si celalat cota indiviza de 1/3 din 5 ha) ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare padure Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am o padure de 100 de ha, are in jur de 30000 de mc de lemn, pretul metrului cub de lemn este de 200-450 de lei, deci padurea mea ar fcae minim 6000000 de ... (vezi toată discuția)