avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia militara

tatal meu este fost subofiter trecut in rezerva are 18ani lucrati in armata este in pensie fara revizuire si are 58 ani pana acum 3 ani a fost in pensie de boala cu revizuire .de cand a intrat in pensie fara revizuire nu i s-a marit pensia are aproximativ 450ron. am facut doua cereri la bucuresti dar nu am primit raspuns.va rog sa ma ajutati si sa-mi spunet-ti de ce nu i s-a calculat pensia ?este normal ca dupa atatia ani de armata sa nu primeasca nici un raspuns si sa aiba pensie asa mica ?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciolca , Consultant resurse umane 08:19, 1 August 2010
Buna ziua !
Consider ca nu este normal, iar dumneavoastra trebuie sa sesizati Ministerul Apararii in acest sens, printr- o scrisoare recomandata cu confirmare de primire. In urma raspunsului primit, daca acesta este defavorabil sau nu primiti un raspuns in termenul legal de 30 de zile ,tatal dumneavoastra poate actiona in instanta Statul roman, prin M.Ap.N.
Cu stima !
ce acte trebuie sa trimit si unde?Va rog sa ne ajutati.cum sa facem actele ca sa si primim un raspuns
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiilor militare alina.samson alina.samson Tatal meu a lucrat in armata avand 36 de ani ca stagiu de cotizare. in decembrie 2010 a trimis actele pentru recalculare iar pe 24 ianuarie 2011 i-a fost ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie la recalculare pensii yo6mt yo6mt Buna ziua Am depus in septembrie 2007 o cerere de recalculare a pensiei in baza legii nr.90/2007 la Centrul militar judetean, care dupa verificare a fost ... (vezi toată discuția)
Pensii militare maria_roxana maria_roxana ma numesc Balasa Ilie am lucrat in cadrul armatei in lugoj jud timis si am si eu o intrebare :in data de 16 martie 2012 am trimis la dumneavoastra o cerere de ... (vezi toată discuția)