avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA registrul operatorilor intracomunitar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

registrul operatorilor intracomunitar

In vederea inregistrarii in Reg.op.intracomunitari trebuie sa depuna la organul fiscal competent o cerere de inregistrare insotita de "cazierul judiciar eliberat de autoritatea competenta din Romania al asociatilor " In cazul asociatului unic nerezident cine elibereaza acest cazier -sau nu trebuie sa depuna.????
Cel mai recent răspuns: mmsava , utilizator 18:31, 28 Iunie 2010
Trebuie sa depuna. Cazierul va fi eliberat de autoritatea competenta a tarii respective, eventual tradus si legalizat spre inaintare.
Intreb si eu cam acelasi lucru : Suntem un SA administrat dualist : Cons de supraveghere si directorat . In cadrul directoratului sunt si ceva rezidenti...... in rest doar nerezidenti trebuie sa le spun sa isi aduca din tara de rezidenta echivalentu cazierului judiciar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar persoana juridica straina bvr bvr Buna ziua! Am o mare rugaminte. Pentru inscrierea in registrul operatorilor intracomunitari, am nevoie de cazierul judiciar al societatii care este asociat ... (vezi toată discuția)
Registrul operatorilor intracomunitar kerekesmargo kerekesmargo Pers.fizica nerezident asociat unic a unei societati din RO de la ce \"autoritate competenta din Romania al asociatilor \"cere eliberarea cazierului ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar persoana fizica nerezidenta in romania cris2279 cris2279 Cine ma poate lamuri care este procedura de a obtine cazierul judiciar pentru o persoana fizica ,asociat unic al unei societatti de drept roman, dar care este ... (vezi toată discuția)