avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pierd indemnizatia?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pierd indemnizatia?

buna ziua am o intrebare sunt in concediu de cresterea copilului de un an si jumatate si vreu sa deschid un magazin mixt (cu IF.)mai primesc bani de la stat si pt sase luni care mai am de stat?daca da in urma trebuie sa platesc inapoi.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 22:24, 28 Iunie 2010
Daca in perioada de CCC pana la 2 ani veti obtine venituri profesionale impozabile vi se va inceta plata indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri in timpul ccc dumitracherg dumitracherg In cadrul scolii unde sunt profesoara particip la un proiect european de pe urma caruia voi primi bani, insa acum am intrat in concediu de crestere si ... (vezi toată discuția)
Buna irina maria irina maria Sunt Irina Maria, am un baietel de 8 luni si jumatate, sunt profesoara, primesc indemnizatie obisnuita, 85% din venitul ultimelor 12 luni. Am ramas insarcinata ... (vezi toată discuția)
Intrerupere concediu crestere copil pentru a incheia un cim pe perioada determinata moniquesro moniquesro Buna ziua, sunt in CCC din septembrie 2010, copilul meu implineste 2 ani in iulie 2012, iar eu beneficiez de legea care imi asigura 75% din venituri pe ... (vezi toată discuția)