avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl vs af
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl vs af

Buna ziua .as dori sa obtin si eu o lamurire din partea d -vs.Doresc sa infiintez o societate comercial si ca obiect de activitate as dori sa se regaseasca si ceva de genul in care legislatia sa iti permita sa achizitionezi direct de la producator si aici ma refer la achizitionarea legumelor si fructelor direct de la cei care au carnet de producere ptr ca am inteles ca daca te duci sa achizitionezi de la producator nu iti poate emite factura decat un aviz de insotire al marfii.Deci ce tip de societate ar trebui sa infiintez srl sau af. Nu stiu ce sa zic ma gindesc ca daca as infiinta ceva de genu en gros legislatia mi-ar permite .Ca de fiecare data va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Ce tip de societate ar trebui infiintat? ContSters75393 ContSters75393 Ce tip de societate ar trebui infiintat (en-gros,de distributie)daca doresc sa comercializez legume si fructe direct de la domnii care detin carnete de ... (vezi toată discuția)
Comertul en-gros si en detail ContSters75393 ContSters75393 Cum ar trebui sa procedez in urmatorul caz.Doresc sa infiintez un srl cu ob.de activ. en gros si en detail de legume si fructe si diferite produse ... (vezi toată discuția)
Magazin produse handmade - acte necesare, certificat de producator ramona_madalina ramona_madalina Buna ziua, Momentan ma ocup cu realizarea de produse handmade, acasa. Intrebarea mea este: daca vreau sa deschid un magazin, gen butic, in care sa vand ceea ... (vezi toată discuția)