avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... 2 societati cu acelasi sediu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

2 societati cu acelasi sediu

Buna. As avea o intrebare..Societatea X are o datorie fata de societatea Y. Societatea X a fost in insolventa, dar acum este in functiune. Problema este ca in momentul cand noi, societatea Y am convocat la conciliere societatea X, la sediul la care apare inregistrata la Registrul Comertului, ni s-a pus pe convocarea la conciliere o alta stampila, a unei societati Z. Verificand pe recom, societatea Z are ca administrator pe fiul administratorului societatii X si are bineinteles acelasi sediu ca si societatea X. Intrebata fiind vanzatoarea de la sediul societatilor despre societatea X, ea spune ca aceasta nu mai exista acolo. Bun, poate vanzatoarea nu stie..iar de administratori nu dam nici cum. Problema mea este cum pot sa indeplinesc procedura prealabila de convocare la conciliere a Societatii X, care repet apare la Reg. Com. in functiune la acelasi sediu ca si Societatea Z, pt. ca mai apoi sa formulez actiune in instanta pentru recuperarea debitului pe care il datoreaza Societatea X la Societatea Y?
Cel mai recent răspuns: mara2010 , utilizator 12:51, 28 Iunie 2010
- comunicarea prin agent procedural la sediul societatii, cel mentionat la ONRC
- 3 societati pot avea sediul intr-un singur apartament, individuazizandu-se pe camerele apartamentului
- in instanta veti face dovada convocarii cu recipisa agentului procedural si certificatul constatator de la ONRC
Da, dar pentru societatea X nu vrea nimeni sa semneze de primire a corespondentei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere lichidare firma niculaucarmen niculaucarmen o societate a fost declarata insolventa. societatea a fost cesioanta de catre administratorul X care a provocat starea de insolventa a societatii. noul ... (vezi toată discuția)
Conciliere directa raluflory raluflory :-/am nevoie de un model orientativ de conciliere directa.eu, ca si creditor trebuie sa convoc debitorul, mai inainte de chemarea in justitie, la o conciliere ... (vezi toată discuția)
Sediu social Mariralu Mariralu Eu ca si pers. fizica , proprietar ap., pot sa ajut pe cineva facandu-i un contract de comodat , pentru a isi deschide sediu social ( in acte ) pe ... (vezi toată discuția)