avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somajul si concediul pre si postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somajul si concediul pre si postnatal

Sunt insarcinata si voi naste pe la sfarsitul lunii decembrie. de la 01.06.2010 pana la 01.12.2010 sunt in somaj. Mai beneficiez de CCC? Pot intrerupe somajul de concediul prenatal ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 22:38, 28 Iunie 2010
1. Veti intra in concediu de maternitate (pre si post natal) inca din perioada de somaj si apoi direct in CCC pana la 2 ani.
2. Dupa terminarea CCC veti continua somajul de acolo de unde a ramas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj-prenatal crisstyle crisstyle Am lucrat la o fira 2ani consecutiv intre timp am ramas insarcinata ,am 12 luni lucrate fara intrerupere,firma respectiva s-a inchis ,beneficiez de somaj din ... (vezi toată discuția)
Viitoare mamica miki_mariana miki_mariana Buna ziua.momentan sunt in somaj din decembrie in luna asta mai bine zis saptamana ce vine o sa intru in prenatal,intrebarile sunt asa: 1pe luna lui ... (vezi toată discuția)
Voi beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? oana_todirut oana_todirut Poate aici o sa primesc si eu lamuririle necesare. Sunt in somaj pentru absolvirea studiilor superioare si sunt insarcinata beneficiez de indemnizatia pentru ... (vezi toată discuția)