avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... BUNA ZIUA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

BUNA ZIUA

SUNT REFERENT ASISTENT AGENT FISCAL CLIII, TREAPTA II GRADATIA II SI EFECTUEZ SI MUNCA DE CASIER SI AM UN SALAR DE INCADRARE DE 705 CU TOATE CA AM TERMINAT FACULTATEA DE STIINTE JURIDICE SI ADMINISTRATIVE . DORESC SA STIU DUPA CARE LEGE A SALARIZARII SUNT PLATITA, SI DACA EXISTA COEFICIENTUL DE IERARHIZARE IN CALCULAREA SALARULUI SI DACA SE APLICA NOUA LEGE A SALARIZARII

Alte discuții în legătură

Treapta de salarizare ContSters112740 ContSters112740 functionar public; referent asistent, 2 ani vechime in grad am terminat facultatea in 2009, cu diploma de licenta vechime in munca 15% conform noii legi de ... (vezi toată discuția)
Promovarea in treapta LAZAR MONICA LAZAR MONICA SUNT REFERENT,AGENT FISCAL , ASISTENT TREAPTA II SI AM TERMINAT FACULTATEA DE STIINTE JURIDICE SI ADMINISTRATIVE SECTIA ADMINISTRATIE PUBLICA .IN URMA ... (vezi toată discuția)
Clarificare incadrare in grad functionar public anamaria_lorincz anamaria_lorincz Sunt functionar public incadrat ca inspector clasa I, gradul profesional asistent, gradatia 4. As dori sa stiu care este clasa de salarizare si coeficientul ... (vezi toată discuția)