avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj absolventi sesiunea februarie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj absolventi sesiunea februarie

Daca imi iau licenta doar in februarie(si nu in Iunie/Iulie) voi mai putea primi somaj ? Articolul de lege spune ceva de genul: trebuie depusa cererea la 60 zile de la absolvire, iar eu banuiesc ca absolvirea ar trebui considerata in februarie. Dar cu legile din Romania nu stii niciodata
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 22:41, 28 Iunie 2010
1. Legea 76/2002 si Normele de aplicare nu precizeaza ca a fi absolvent inseamna sa ai examenul de licenta.
2. Mergeti la AJOFM cu o adeverinta de la facultate in care se specifica faptul ca sunteti "absolvent al facultatii X din data de... fara examen de licenta".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj 1988 1988 am terminat facultatea dar mi-am aminat licenta pina in iarna. oare pot beneficia de ajutor de somaj? (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj. anusca_tc anusca_tc Buna ziua, vreau sa stiiu daca am dreptul la somaj. Am terminat facultatea anul trecut dar licenta mi-am luat-o in februarie anul acesta, de atunci am incercat ... (vezi toată discuția)
Inscriere la somaj pentru absolvent fara licenta mirceas88 mirceas88 Buna ziua. Sunt intr-o situatie mai atipica in sensul ca am absolvit cursurile Facultatii dar proiectul de licenta ( este vorba de facultatea de Arhitectura ... (vezi toată discuția)