avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... consecintele contractului comercial in civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

consecintele contractului comercial in civil

buna ziua. as avea o mare nedumerire si cred ca am nimerit in locul cel mai potrivit pt a primi un raspuns corect.
situatia de fapt este urmatoarea: 2 SC au incheiat un contract de antrepriza de lucrari pentru constructia unei cladiri la cheie. Constructia este in stare de a fi locuita insa mai sunt unele mici defectiuni care tin mai mult de estetic. Acestea sunt disputatea pe calea unui litigiu comercial, SC antreprenoare dand in judecata SC client pt plata unor facturi de 900 mil(suma ceruta prin cererea de chemare in judecata). SC client a facut cerere reconventionala prin care spune ca nu plateste pana nu sunt finalizate si acele mici finisaje. Din acest motiv, clientul refuza receptia fata de antreprenor. Insa receptia finala a cladirii a fost facuta la primarie, s-au intabulat individual toate apartamentele din cladire care acum sunt de vanzare.
Intrebarea mea este : poate acest litigiu comercial de ''bani'' sa aiba efecte in civil asupra dr de proprietate pe care il dobandesc cumparatorii?
va multumesc mult de tot si astept parerile dvs profesionale.

Alte discuții în legătură

Obtinere autorizatie de functionare de la primarie avasilcai alin avasilcai alin Buna Ziua Am construit intr-o comuna de langa Bacau ,in [editat de admin] o casa p+1 pe suprafata de 90mp ,10/9 la inceputul lunei ... (vezi toată discuția)
Contract in conditii lump sum andr33apn andr33apn Care sunt prevederile unui contract in conditii lump sum? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Cum inchei un contract de prestari servicii? nicolaecostel nicolaecostel Buna ziua, sunt nou pe acest site util si am nevoie de un ajutor de la dumneavoastra. De curand am deschis impreuna cu cineva o societate ce ofera servicii de ... (vezi toată discuția)