avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Obtinere autorizatie de functionare de la primarie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Obtinere autorizatie de functionare de la primarie

Buna Ziua
Am construit intr-o comuna de langa Bacau ,in [editat de admin] o casa p+1 pe suprafata de 90mp ,10/9 la inceputul lunei martie.Autorizatia am obtinuto pe numele meu ,pe persoana fizica si aproape de final am vandut terenul si inclusiv autorizatia de constructie la firma [editat de admin]. Receptia lucrarii sa facut pe SC si intabularea cladirii se face pe societate.Atunci cand am facut proiectul ,am spus proiectantului ce vreau sa fac ,ca vreau sa fac spatiul comercial si mi-a facut proiectul ca pentru spatiu comercial, neavan nici un perete din caramida in interior.Atunci cand a aflat primarul din comuna, nu ia convenit , pentruca nu .............,si mi a transmis ca nu voi obtine nici odata autorizatie de functionare de ce nu stiu.Ieri am fost la primarie am platit inpozitul pe cladire ca sa obtin un certificat fiscal necesar la obtinerea autorizatiei,si am solicitat secretarului primariei o cerere ,si ce acte sunt necesare pentru autorizatie.Dumnealui raspuzandu mi ca degeaba depun cererea ca nu voi obtine si nu va semna primarul.De ce nu stiu?
In constructia ce am facuto doresc sa fac un magazin cu urmatoarele produse:
instalatii electrice,instalatii sanitare,materiale de finisaj .Am curte betonata pentru magazin pentru aprovizionare nu incurc cu nimic.Spatiul e in centrul comunei .
Va Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
Alin Popescu, administrator

Alte discuții în legătură

Cum sa ma scad in gestiune cu anumite cheltuieli avasilcai alin avasilcai alin Buna Ziua Am un teren de 1000mp pe numele meu si vreau sa-l dau societati mele cu contract de comodat.Pe teren nu este nimic amenajat iar in contractul de ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta rol primarie avasilcai alin avasilcai alin Am avut un teren in com Letea , si am avut si autorizatie de constructie,anul acesta in luna martie am vandut terenul impreuna cu autorizatia de constructie la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie nicole852107 nicole852107 buna ziua,vreau sa repar o cladire si sa-i schimb destinatia,este vorba de un grajd.vreau sa-l repar,si sa-l mansardez.in aceasta,sa fac o ... (vezi toată discuția)