avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general discutii contabile si fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

discutii contabile si fiscale

#-o am luat marfa de 25000 lei pe care nu mai am posibilitatea sa ii platesc. furnizorul este de acord sa ii dau o masina la schimb. cum schimb datoria in contabilitate. nu pot face fc de vinzare a masinii si sa fac pe urma compensarea, pt ca ma incarc cu tva pe care nu il voi putea plati. aveti idee cum pot inregistra aceasta compensare altfel decit asa.

multumesc
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 17:06, 28 Iunie 2010
Aveti obligatia sa facturari masina...Nu aveti alta solutie egala.Ulterior puteti face si compensarea...
Alta varianta nu aveti.Doar sa va creditati firma cu suma in cauza sau sa apelati la o linie de credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aport capital social mikitud mikitud am o societate srl (cu doi asociati) soldul raportului de gestiune a scazut foarte mult cum pot creste soldul lui 371? prin aport la capitalul social si ... (vezi toată discuția)
Aprovizionare marfuri cu discount zdanut zdanut Rog , cine vrea să-mi dea formulele contabile pentru înregistrare mărfuri în magazin: Faza A. 1. Receptionăm marfă pe bază de factură, având un ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea reducerilor comerciale claudana claudana Buna ziua! Tin contabilitatea finala la o societate comerciala la care administratorul isi tine evidenta cantitativ-valorica a stocului de marfa. Am primit ... (vezi toată discuția)