avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... asigurare falsa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

asigurare falsa

ce se intampla daca circuli cu o asigurare falsa si tu de fapt nici nu stii lucrul asta?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 19:12, 29 Iunie 2010
Buna ziua.Puteti fi mai concis.De unde ati procurat asiguararea?Nu de la un asigurator?
definiti "falsa" - de unde stiti ca este falsa si in ce consta falsificarea asigurarii?
Parerea mea este sa aveti mare grija pentru ca faceti uz de un document fals, iar asta este infractiune.
trebuie dovedita intentia :D
locuiesc in italia si am facut o asigurare acu o luna in urma.ieri am fost oprita de politie si mi-au controlat actele masinii dupa care au constatat ca pe asigurare era trcut gresit numarul masinii.asigurarea era inregistrata gresit.deci e falsa . mi-au retinut permisu si certificatu masinii.dar vreau sa stiu c se poate intampla

Alte discuții în legătură

Tamponare in italia Ionatan Ionatan Acum cateva zile am avut un accident de masina in Italia. Accidentul s-a soldat doar cu daune materiale din fericire. Nu stiu care sunt exact procedurile in ... (vezi toată discuția)
Solicit un raspuns ionut2ro ionut2ro Buna ziua. La intocmirea unui dosar de daune auto, inspectorul avizat verifica in baza de date daca asigurarea RCA este valabila s-au intocmeste dosarul pe ... (vezi toată discuția)
Nu vreau insolventa moltobene moltobene Buna ziua , am avut o firma ...nu mai am activitate pe ea din anul 2009 , luna ianuarie....inainte de asta luasem o masina in leasing cu aceasta masina am ... (vezi toată discuția)