avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... incident de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

incident de plata

Unul dintre furnizorii mei, caruia la inceputul colaborarii i-am dat o fila cec in alb drept garantie,acest lucru fiind stipulat in contract, a completat cecul si l-aa dat unei alte firme care l-a bagat in banca ,fara ca eu sa stiu acest lucru,intrand astfel in incidenta de plata.Trebuie sa spun ca in magazin marfa pentru care eu am eliberat cecul nu se vinde ,avand un stoc mult peste datoria pe care o am eu inspre furnizor,caruia oricum i am achitat mai mult de 2 sferturi din totalul de marfa.
Furnizorul meu nu vrea sub nici o forma sa discutam despre un eventual retur.
O intrebare ar fi daca furnizorul meu a procedat corect cu fila cec pe care i-am dat-o si a doua intrebare ar fi ce pot eu sa patesc in situatia descrisa.Multumesc anticipat pt raspuns

Alte discuții în legătură

Model contract vanzare-cumparare comerciala ? Buna, am un magazin in care as dori sa aduc de la un furnizor marfa cu plata la vanzare-insa furnizorul imi cere sa-i garantez cu o fila de cec. Cum as putea ... (vezi toată discuția)
Furnizorul nu doreste sa mai primeasca marfa retur si pretinde penalitati. alexonofrei alexonofrei Acum 4 luni am deschis un magazin. Furnizorul mi-a facut o livrare de initiere de stoc mai mare dar mi-a spus ca dupa o vreme va primi retur produsele care nu ... (vezi toată discuția)
Cec garantie la contract de mandat HoreaO HoreaO Am incheiat un contract de reprezentanta cu un producator, urmand sa primesc un stoc de marfa. Pentru garantarea stocului, am depus garantie o fila CEC in alb. ... (vezi toată discuția)