avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... link pt. declaratia pt. comisionul de administrate al ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

link pt. declaratia pt. comisionul de administrate al cartilor de munca

Va rog sa ma ajutati cu link-ul de unde imi pot descarca programul pentru declaratia ITM, cu comisionul de 0.75%, pentru administrarea cartilor de munca.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: serbu delia , utilizator 18:03, 28 Iunie 2010
Il gasiti aici programul declaratie-lunara-ITM-setup-v1.29.exe
[ link extern ] /
Multumesc din suflet=D>, toate cele bune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotele contributii salariale 2010 alinadanila alinadanila as vrea sa stiu si eu care sunt cotele pentru contributii salariale pe anul 2010. am fost in crestere copil si acum vreau sa ma pun la curent (vezi toată discuția)
Declaratia 392b Popu Popu Buna, o intrebare pentru cei care au depus deja declaratia 392 (A/B) pentru anul 2014: [b]se depune doar formulatul tiparit? [/b] Intreb asta deoarece anii ... (vezi toată discuția)
Declaratie 394 pe 2010 de unde descarcam noul program ? catalin74cc catalin74cc Referitor la noua legislatie, declaratia 394 se va depune lunar , incepand cu anul 2010. Intrebarea cea mai importanta referitor la acest subiect suna cam ... (vezi toată discuția)