avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM pe durata determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM pe durata determinata

Contractul pe durata determinata inceteaza la termenul prevazut chiar in situatia in care angajatul prezinta un concediu medical a carui durata excede ultimei zi de lucru prevazuta in contract?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:18, 29 Iunie 2010
Intr-adevar, c.i.m. inceteaza la data expirarii duratei pentru care a fost incheiat ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical botezatuion botezatuion Buna ziua. Concediul medical suspenda durata contractului de munca (si implicit amana implinirea termenului CIM pe perioada determinata) ? (vezi toată discuția)
Concediu medical Ruslana1 Ruslana1 Buna ziua. Am un angajat cu Contract de munca temporara, a carui durata expira la 30.06.2013. Din data de 27.04.2013 acesta se afla in concediu medical ... (vezi toată discuția)
Incetare cim perioada determinata carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Am un angajat cu CIM per. det pana la 31.12.2013. In decizia de incetare voi trece : inceteaza CIM cu 31.12.2013 sau 01.01.2014 ? Eu ... (vezi toată discuția)