avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vandalism - acuzat pe nedrept
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vandalism - acuzat pe nedrept

buna seara
as vrea sa ma ajutati daca puteti cu un sfat.
in urma cu 2 zile am fost acuzat ca am vandalizat usa de la intrarea in bloc (aceata are interfon). cativa locatari sustin ca am venit acasa noaptea aflandu-ma sub influnta alcolului si am fost atat de beat ca nu am mai stiut codul sa intru in bloc, astfel vandalizand usa.
ce ar trebui sa fac ca sa clarific aceasta situatie?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:30, 28 Iunie 2010
In primul rand ei trebuie sa dovedeasca acuzatia
Pana atunci functioneaza prezumtia de nevinovatie
Bafta
multumesc. asa consider si eu.
Dar daca totusi sunteti chemat sa dati declaratii in calitate
de invinuit va trebui sa demonstrati si dvs ca nu este asa
cum pretind cei de la asociatie.
Trebuie sa aduceti si dvs probe de nevinovatie.
martora este sotia, dar se pare ca nimeni nu o crede. tocmai de aceea mi-am spus problema aici. este un pic mai delicat. cum sa dovedesc eu ca la ora aceea dormeam de mult timp. curios este ca desi se sustine ca am fost vazut eu personal nimeni nu a intervenit sa ma opreasca..... incep sa cred ca lumea de pe scara "ma place tare mult". probabil pentru ca sunt un om mult prea linistit si de regula nu supar pe nimeni.
Si sotia poate fi audiata ca martor intr-un proces penal, daca
aceasta este de acord ca sa fie audiata!

Alte discuții în legătură

Mărturie mincinoasă art 273 Robert45 Robert45 Bună ziua. În anul 2016 am fost în oraș cu un prieten, am băut împreună, apoi el s-a întâlnit cu fost lui prietena. După ce au vorbit puțin, am ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez in aceasta situatie ? androidu androidu Salut forum. La bloc ma confrunt cu o problma de bun simt , de rea vointa din partea omului de servici mai ales, adica tine usa de la intrarea in bloc pe vreme ... (vezi toată discuția)
Persoana agresata grav de 3 persoane ZeroDoi ZeroDoi Buna Seara, vreau sa va prezint un caz si sa imi spuneti ce parere aveti si cum credeti ca o sa se termine acest caz.( cine o sa castige defapt ). Persoana ... (vezi toată discuția)