avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Model adeverinta medicala eliberata de angajator
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Model adeverinta medicala eliberata de angajator

buna ziua.am o nelamurire.am eliberat o adeverinta medicala pe care o eliberez de 2 ani si ma suna medicul de familie sa-mi spuna ca s-a modificat formularul.voi stiti ceva?imi puteti posta un model nou?
Cel mai recent răspuns: mihai_u , utilizator 11:04, 29 Iunie 2010
La ce fel de adeverinta medicala va referiti?
OUG 36/2010 aduce urmatoarele modificari in ceea ce priveste adeverinta medicala eliberate de angajator:
ART. 3^1
b) să prezinte adeverinţa de la plătitorul de indemnizaţii din care să reiasă numărul de zile de concediu de incapacitate temporară de muncă avute în ultimele 12 luni, cu excepţia urgenţelor medico-chirurgicale sau a bolilor infectocontagioase din grupa A;

Practic in adeverinta medicala trebuie sa contina numarul de zile de CM din ultimile 12 luni, zile in care nu se includ: CM cu codurile 08,15, si 09 PLUS urgenţele medico-chirurgicale sau a bolilor infectocontagioase din grupa A

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta medicala rusualexandra rusualexandra Eu pana acum am eliberat adeverinte pt medic cu zilele de cm in ultimele 12 luni, inclusiv cu zilele cm urgenta medico chirurgicala si boli infectocontagioase. ... (vezi toată discuția)
Concediu medical AlinaMaxim AlinaMaxim Am si eu o intrebare referitorla ordonanta 36/14/04/2010la art.3.1\" Pentru a beneficia de concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate,persoanele ... (vezi toată discuția)
Adeverinta cu nr. de zile de incapacitate de munca in ultimele 12 luni SimonescuC SimonescuC Am o intrebare si va solicit sprijinul pentru aceasta: In temeiul OUG 158/2005 cu modificari si completari, respectiv art. 3 indice 1 litera \\\\\\"b\\\\\\" ... (vezi toată discuția)