avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... transport pe autostrada
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

transport pe autostrada

buna ziua,
ma numesc mihai marius si am si eu urmatoarea problema:
am de adus un pat cu tot cu rama din fetesti la bucuresti, dar nu am reusit sa fac rost de o duba pentru transport;
am un prieten care are o dacia break cu portbagaj si putem sa fixam sus patul;
pot sa merg cu patul pe portbagaj pe autostrada(sau prin localitati) fara sa fiu amendat? este contraventie?
patul are 200/160 cm deci ar fi putin mai lat decit masina.

va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Furt calificat Freakycosmin Freakycosmin Acum 3 zile am intrat intr-o incurcatura destul de grava. Impreuna cu 3 prieteni de ai mei am gasit din intamplare, pe strada unde obisnuiam sa ne despartim ... (vezi toată discuția)
Perturbarea linistii publice Dragos944 Dragos944 Buna seara,ma numesc Dragos,am apelat la forumul dvs. pentru a va adresa cateva intrebari. Ma aflam afara(ora 2:30) cu niste prieteni si stateam de ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionalaƒ impotriva proceselor verbale prin care am fost amendati cu cate 200 ron anon1m123 anon1m123 buna seara! in jurul orei 21:40 am luat amenda eu si iubita mea precum ca intretineam relatii sexuale :)). eram intr-o zona retrasa si mai putin luminata( zona ... (vezi toată discuția)