avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot sa mai fac ceva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot sa mai fac ceva

firma la care am lucrat a inceput demersurile de a intra in insolventa in urma cu un an.Dupa un an judecatorul sindic a hotarat intrarea in insolventa si numirea unui executor.Eu am fost concediat .mergind sa depun actele pentru somaj am aflat ca pentru ultimul am nu au fost depuse statele de plata si declaratiile .M-am adresat executorului pentru a face acest lucru stiind ca doar el mai are acest drept.Acesta mi-a spus ca nu are nici un document contabil din aceasta perioada si nu poate.Am facut o cerere catre judecatorul sindic care mia comunicat acelasi lucru.Unde trebuie sa ma adresez pentru a putea beneficia de somaj pentru ca in ultimele 24 luni doar pentru 11 luni am documentele depuse.Fostul administrator este cetatean strain .Firma de contabilitate care facea aceste declaratii a reziliat contractul cu firma in momentul introducerii in instanta a cererii de intrare in insolventa.

Alte discuții în legătură

Intrebare executor judiciar bonprice bonprice Buna ziua firma la care sunt angajat este in faliment.Nu am reusit sa iau legatura cu executorul judiciar numit telefonic asa ca iam trimis in scris cu ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa bonprice bonprice Buna ziua , La inceputul lunii mai acest an firma la care sunt angajat a depus actele de intrare in faliment.Pina in acest moment nu a fost desemnat ... (vezi toată discuția)
Firma in procedura de insolventa salarii neplatite bonprice bonprice Buna ziua , Am o problema mai complexa si anume;firma la care sunt angajat a depus la tribunal actele de incepere a procedurii de insolventa.Primul termen ... (vezi toată discuția)