avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Punerea in executare a unei hotariri irevocabile ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Punerea in executare a unei hotariri irevocabile pronuntata de instanta de contencios administrativ

Am o hotarire definitiva si irevocabila impotriva unei institutii publice care e obligata sa-mi plateasca daune morale pentru necomunicarea de inf. publice(L544/2001)Cererea de chemare in instanta a fost facuta in temeiul L544/2001,iar speta a fost judecata de instantele de contencios administrativ.Avind in vedere ca judecarea cauzei sa facut de catre instanta de contencios adm. a Tribunalului si Curtii de apel ,aceasta hotarire este titlu executor in temeiul L554/2004art.22,(fiind pronuntata si judecata de instanta de contencios admin.) sau trebuie investita cu formula executorie pentru plata daunelor???
Cel mai recent răspuns: hellenburgous , utilizator 23:05, 22 Iunie 2007
Da, trebuie investita cu titlu executoriu , desi pentru ca au fost parte in proces au si ei solutia.O sa fie greu de executat sper ca nu imposibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declinare de competenta ContSters42601 ContSters42601 Asa cum scrie Legea contenciosului administrativ si legea accesului la informatii ,plingerile petentilor ale caror drepturi se incalca se depun la instanta de ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotarari judecatoresti definitiva si irevocabila ContSters130441 ContSters130441 In 2006 am obtinut o Hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila , investita cu titlu executoriu in 2007, pentru reconstituirea dreptului de proprietate ... (vezi toată discuția)
Iccj. hotararile instantei de contencios administrativ sunt executorii de drept Roland Mindrila Roland Mindrila Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au apreciat (în cuprinsul Deciziei nr. 1080 din 23 februarile 2011 pronunţată în recurs de Secţia ... (vezi toată discuția)