avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general achizitii unitate protejata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

achizitii unitate protejata

Buna ziua !
Am cumparat de la o unitate protejata de tip SRL niste monitoare, acum citeam ca "singurele unitati care pot desfasura activitati de vanzari /intermedieri sunt unitatile protejate infiintate in cadrul organizatiilor persoanelor cu handicap" deci SRL nu au voie sa vanda monitoare daca nu le asambleaza cu personal cu handicap ? chiar daca ei sustin ca indeplinesc conditia ca 75% din profit este destinat persoanelor cu handicap?
Sper sa nu am probleme la un eventual control.
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: abiel , utilizator 23:03, 29 Iunie 2012
toate unitatile protejate trebuie sa produca produsele care le cumparati in baza fondului de handicap, UNELE UNITATI organizate ca asociatii pot sa vanda si alte produse decat cele produse de persoane cu handicap, DAR ACESTEA SUNT ACREDITATE DE ANPH. la Cluj Napoca exista o astfel de asociatie care poate sa vanda orice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa/contribuția la fondul de handicap peste 50 persoane angajate jrt.rom jrt.rom Buna ziua, \"conform Legii 448/2006, firmele care au cel puțin 50 de salariați trebuie angajeze persoane cu handicap într-un procent de cel puțin 4% din ... (vezi toată discuția)
Legea 448/2006 fdlsperanta1 fdlsperanta1 Sunt o unitate protejata infiintata pe baza Legii 448/2006 in cadrul unui ONG, am 20 de angajati din care 9 sunt persoane cu handicap si desfasor ... (vezi toată discuția)
Va rog - ajutor - cu un raspuns - l448/2006 pt.unitati protejate fdlsperanta1 fdlsperanta1 In Legea 448/2006 exista urmatorul articol: Art. 78. - (1) Persoanele cu handicap pot fi încadrate în muncă conform pregătirii lor profesionale şi ... (vezi toată discuția)